bus auto fiets
Menu

Beleef je nieuwe thuis bij LIV in Nijmegen

Bouwtekeningen komen tot leven

Bouwtekeningen zijn op papier maar lastig te interpreteren. Dat maakt het kopen van een nieuwbouwwoning voor sommige mensen een ingewikkelde opgave. Als koper van een woning in Victoria Haarsteeg hoef jij je daar geen zorgen over te maken.

Neem alvast een kijkje in woonbelevingscentrum LIV en beleef de woningen van Victoria Haarsteeg op ware grootte. De modelwoningen zijn volledig ingericht en goed te vergelijken met het woningaanbod in Victoria Haarsteeg. Zie hoeveel extra ruimte je creëert met een uitbouw of wat deuren ensuite doen met de woonkamer. Beleef wat je krijgt en maak betere woonkeuzes. Neem met een gerust hart beslissingen en creëer een thuis waar je nog jarenlang met plezier woont!

In LIV vind je bovendien een 3.000 m2 grote showroom vol met wooninspiratie, zodat je naar hartenlust kunt dromen en ideeën op kunt doen voor je keuken, badkamer, vloeren, meubels, gordijnen en nog veel meer.

Liv huizen- geen 1140x1030.jpg

Met gemak en plezier op weg naar je nieuwe woning

Met je droomhuis bezig zijn geeft voldoening, maar kan ook best intensief zijn. Je gaat een heleboel belangrijke zaken regelen en je krijgt met veel verschillende partijen te maken. Gelukkig sta je er niet alleen voor: LIV helpt je.

Bij LIV vind je alle betrokken partijen onder één dak. Handig, want je hoeft niet afzonderlijk naar de makelaar, aannemer, hypotheekadviseur, keuken- en badkamershowroom. Dat scheelt je veel tijd! Bovendien hoef je als koper niet tussen de verschillende partijen te communiceren. Dat bespaart jou de kans op ergernis en geeft je dus meer rust in het hele proces.

Alle betrokken partijen zorgen ervoor dat je nieuwe woning aansluit bij je wensen, behoeften en verwachtingen. Dat maakt het proces voor jou makkelijker, overzichtelijker en plezieriger. 

Laat je inspireren en adviseren bij LIV

Naar livwonen.nl
Verkoopbegeleider - Linda met kopers in LIV.jpg

Stap voor stap begeleiding

Heb je een nieuwbouwwoning in Victoria Haarsteeg gekocht, dan krijg je een wooncoach toegewezen. De wooncoach is jouw centrale contactpersoon gedurende het hele nieuwbouwproces en helpt je bij het kiezen van je bouwopties en meer- en minderwerk. Bij LIV maak je stap voor stap keuzes die het beste passen bij jouw persoonlijke situatie en waar je gedurende lange tijd veel plezier en woongeluk aan zult beleven. 

advies op maat.jpg

Advies op maat

Als koper krijg je bij LIV advies op alle mogelijke woonvlakken. Zo heb je de gelegenheid om je financiële vragen en ideeën voor te leggen aan een hypotheekadviseur, zodat je meteen weet of jouw droomwoning realiteit kan worden. En hoeveel financiële ruimte je hebt voor bouwopties, de keuken, badkamer en zaken als het woonklaar afwerken van je woning, inrichting en de tuin.

De adviseurs in LIV hebben korte lijntjes met jouw wooncoach en de aannemer, en weten precies hoe de woningen in Victoria Haarsteeg zijn opgebouwd. Dat praat een stuk makkelijker. Voor een deskundig en praktisch advies bij jouw nieuwe woning, ben je bij hen aan het juiste adres!