bus auto fiets
Naar boven
Download
brochure
Blijf op
de hoogte
Menu
Download
brochure
Blijf op
de hoogte

Over het nieuwbouwproject

Landelijk wonen met alle gemakken en voorzieningen van de stad op een steenworp afstand. Dat is wonen in de nieuwe wijk Victoria in Haarsteeg. Een uniek project op een unieke locatie. 

Compleet nieuwe wijk Victoria

In het Noord-Brabantse dorp Haarsteeg, vlakbij ’s-Hertogenbosch, wordt de komende jaren een complete nieuwe woonwijk onder de naam Victoria gebouwd. Het plan omvat 161 nieuwbouwwoningen die in meerdere fases gebouwd en opgeleverd zullen worden. Er worden meerdere woningtypes gerealiseerd zoals tweekappers, hoekwoningen, tussenwoningen en vrijstaande woningen.

De nieuwe wijk Victoria wordt gebouwd tussen de Mommersteeg en de Kavelingweg. Het nieuwbouwplan is ruim van opzet, heeft voldoende speelplekken voor kinderen en heeft een prachtige, groene omgeving met een geweldig uitzicht op het Brabantse polderlandschap. De wijk heeft een centrale ligging en grenst aan de bestaande woningbouw in Haarsteeg. Daarnaast vind je een uitgebreid voorzieningenaanbod op 5 minuten afstand.  

Maak kennis met Haarsteeg en omgeving

Wonen in Haarsteeg betekent genieten van al het moois dat de omgeving te bieden heeft. Een prachtig polderlandschap, uitgestrekte weilanden en diverse recreatieplassen. In nieuwbouwwijk Victoria Haarsteeg woon je in een landelijke omgeving, maar door de centrale ligging ben je zo in de omliggende dorpen. Zoals in het charmante vestingsstadje Heusden. Maar ook Vlijmen en Den Bosch liggen om de hoek. Het is aagenaam wonen in Haarsteeg!

Meerdere fases

Nieuwbouwplan Victoria wordt de komende jaren gefaseerd gerealiseerd. De verkoop van fase 1 is inmiddels gestart. De verkoop loopt voorspoedig. Alle woningen zijn nu verkocht óf onder optie. Wil je op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen rondom Victoria? Klik op de button 'Blijf op de hoogte' en laat je e-mailadres achter. Je ontvangt dan regelmatig nieuwsbrieven met updates over het nieuwbouwplan.

Nieuwbouwplan Victoria is een samenwerking tussen Jansen Bouwontwikkeling B.V. en KlokGroep B.V. 

Wil jij niks missen van dit nieuwbouwplan?

Blijf op de hoogte