bus auto fiets
Menu

Over het nieuwbouwproject Victoria Haarsteeg

Landelijk wonen met alle gemakken en voorzieningen van de stad op een steenworp afstand. Dat is wonen in de nieuwe wijk Victoria in Haarsteeg. Een uniek project op een unieke locatie.

Compleet nieuwe wijk Victoria

In het Noord-Brabantse dorp Haarsteeg, vlakbij ’s-Hertogenbosch, wordt de komende jaren een complete nieuwe woonwijk onder de naam Victoria gebouwd. Het plan omvat 161 nieuwbouwwoningen die in meerdere fases gebouwd en opgeleverd zullen worden. Er worden meerdere woningtypes gerealiseerd zoals tweekappers, hoekwoningen, tussenwoningen en vrijstaande woningen.

De nieuwe wijk Victoria wordt gebouwd tussen de Mommersteeg en de Kavelingweg. Het nieuwbouwplan is ruim van opzet, heeft voldoende speelplekken voor kinderen en heeft een prachtige, groene omgeving met een geweldig uitzicht op het Brabantse polderlandschap. De wijk heeft een centrale ligging en grenst aan de bestaande woningbouw in Haarsteeg. Daarnaast vind je een uitgebreid voorzieningenaanbod op 5 minuten afstand.  

Maak kennis met Haarsteeg en omgeving

Wonen in Haarsteeg betekent genieten van al het moois dat de omgeving te bieden heeft. Een prachtig polderlandschap, uitgestrekte weilanden en diverse recreatieplassen. In nieuwbouwwijk Victoria Haarsteeg woon je in een landelijke omgeving, maar door de centrale ligging ben je zo in de omliggende dorpen. Zoals in het charmante vestingsstadje Heusden. Maar ook Vlijmen en Den Bosch liggen om de hoek. Het is aangenaam wonen in Haarsteeg!

Meerdere deelplannen

Nieuwbouwplan Victoria wordt de komende jaren in een aantal fases gerealiseerd. Het eerste deelplan wordt al gebouwd en de verwachting is dat de laatste woningen zijn opgeleverd. Loop hier al een keer rond om het gevoel van de wijk te krijgen. 

Het tweede deelplan bestaat uit hoek- en rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen. Wegens succes zijn er meer tussen-, hoek- en twee-onder-een-kapwoningen toegevoegd, deze staan ook bijna allemaal al onder optie. Er zijn nog een aantal ruimere twee-onder-een-kapwoningen type E beschikbaar. Je kan ze bekijken via de woningaanbod pagina

Wil jij hier wonen?

Bekijk de woningen!
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Alle woningen verkocht!

Alle woningen verkocht!

Op de hoogte blijven van het nieuwe deelplan?

Schrijf je in!