bus auto fiets
Menu

Over nieuwbouwproject Victoria Haarsteeg

Landelijk wonen met alle gemakken en voorzieningen van de stad op een steenworp afstand. Dat is wonen in de nieuwe wijk Victoria in Haarsteeg. Een uniek project op een unieke locatie!

Op de hoogte blijven?

Dit kun je verwachten

Nieuwbouwplan Victoria wordt de komende jaren in een aantal fases gerealiseerd. Deelplan 1 van Victoria is al opgeleverd en de bewoners genieten volop van de riante woningen en de kindvriendelijke, groene wijk. Klik hier om vanuit eerste hand te horen hoe heerlijk wonen het hier is. De bouw van de woningen van deelplan 2 is bijna afgerond.

De verkoop van fase 3B is gestart!
Het nieuwe deelplan - fase 3 - bestaat uit in totaal 58 woningen die in twee fasen zullen worden verkocht. Er komen verschillende woningtypes: voor ieder wat wils! Zo komen er hoek- en tussenwoningen, royale twee- onder-één-kapwoningen, levensloopbestendige woningen en luxe vrijstaande woningen, allemaal voorzien van een keuken en modern sanitair. De verkoop van de volgende 20 woningen is op donderdag 2 september om 12 uur gestart. Wellicht staat hier jouw droomhuis!

Verkoop fase 3B is gestart!

Maak kennis met Haarsteeg en omgeving

Wonen in Haarsteeg betekent genieten van al het moois dat de omgeving te bieden heeft. Een prachtig polderlandschap, uitgestrekte weilanden en diverse recreatieplassen. In nieuwbouwwijk Victoria Haarsteeg woon je in een landelijke omgeving, maar door de centrale ligging ben je zo in de omliggende dorpen. Zoals in het charmante vestingsstadje Heusden. Maar ook Vlijmen en Den Bosch liggen om de hoek. Het is aangenaam wonen in Haarsteeg!

Meer over

de locatie