bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Voorspoedige bouw!

20 juli 2020

De bouw van de woningen van Victoria Haarsteeg verloopt voorspoedig! In dit artikel geven we je een korte update over de vorderingen en zie je enkele bouwfoto's.

Fundatiewerkzaamheden voltooid
Bij de meeste woningen zijn de fundatiewerkzaamheden inmiddels voltooid. De (begane grond) vloeren zijn bij de eerste woningen ook al gelegd. De komende periode worden de wanden geplaatst. Nadat de wanden op de begane grond zijn geplaatst, kunnen de eerste verdiepingsvloeren worden gemonteerd.

Efficiënt proces
Het monteren van de wanden en vloeren gebeurt snel en efficiënt. Ter illustratie: voor de wanden en vloeren van een basiswoning zijn maar ongeveer 30 hijsbewegingen nodig. Na de wanden en vloeren kunnen ook de dakelementen worden gemonteerd.

Planning voor de komende tijd
Tot aan de oplevering plaatsen we op deze website regelmatig foto’s die de voortgang van het bouwproces laten zien. Tijdens de bouwvakvakantie (week 31 t/m 33) wordt er niet gewerkt op de bouwplaats.

Naar verwachting worden de eerste woningen van Victoria Haarsteeg opgeleverd vanaf het 1e / 2e kwartaal van 2021. De laatste woningen worden vanaf het 2e / 3e kwartaal van 2021 opgeleverd.