bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Verkoop fase 3B gestart!

2 september 2021

De verkoop van de allerlaatste 20 nieuwe woningen in Victoria Haarsteeg is gestart! Vanaf nu en tot en met maandag 13 september a.s. is het mogelijk je digitaal in te schrijven voor een woning. Waar kies jij voor?

Schrijf je nú in!

Het digitaal inschrijven voor de woning of de woningen van jouw voorkeur (maximaal 10 voorkeuren), is vanaf nu mogelijk en eindigt op maandag 13 september a.s. om 23.59 uur. Op dat moment dienen jouw voorkeuren te zijn opgeslagen in jouw persoonlijke account. Uiterlijk 17 september a.s. word je ingelicht over de uitslag van de woningtoewijzing.

Log in in jouw persoonlijke account en doorloop het digitale inschrijfproces stap voor stap en zo volledig mogelijk. Heb je nog geen account dan kan je er eenvoudig één aanmaken op de website.

Heb je vragen over het inschrijfproces, neem dan gerust contact op met één van onze makelaars.

Verkoopdocumentatie op de website
Op de website kan je bij downloads de verkoopdocumentatie bekijken. Je vindt hier alle informatie om een weloverwogen keuze te maken voor de woning of de woningen van jouw voorkeur!

De verkoopbrochure is ook als gedrukt exemplaar beschikbaar. Wil je een gedrukte brochure ontvangen, loop dan gerust binnen bij één van onze makelaars