bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Start bouw Victoria

21 september 2018

Vrijdag 21 september jl. was het zover. De feestelijke start bouw van Victoria Haarsteeg. Een groot aantal belangstellenden had zich verzameld om te zien hoe de wethouder Mart van der Poel de eerste piketpaal in de grond sloeg.

Namens de ontwikkelaar sprak Daan Lemmers kort over de ontstaansgeschiedenis van het nieuwbouwproject. Hij haalde hierbij de woonvisie van de gemeente Heusden aan: “Dromen waarmaken”. De droom van een nieuw thuis voor jong en oud. Daarna kwam wethouder Mart van der Poel aan het woord. Een mooie manier om deze woorden kracht bij te zetten was het slaan van de eerste piketpaal door de wethouder. Dromen worden werkelijkheid in Victoria Haarsteeg. We zijn zo weer een stap dichterbij de realisatie van jouw nieuwe thuis op deze prachtige locatie.

 

Vanaf nu wordt er begonnen met de bouw van 50 woningen van het eerste deelplan. De bedrijvigheid op de bouwplaats zal de komende tijd toenemen. Natuurlijk blijven wij je op de hoogte houden van alle bouwwerkzaamheden. Heb je een leuk foto van het project of de omgeving en wil je deze met ons delen? Stuur deze dan naar ons op en wie weet zie je deze binnenkort terug op de website.

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe