bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Nieuwe woningen in aantocht!

10 oktober 2019

De verkoop van het tweede deelplan van Victoria Haarsteeg verloopt voorspoedig, daarom is er besloten om extra woningen toe te voegen.

We hebben uiteraard gekeken naar welke woningentypes er nog de meeste vraag is. De populaire hoekwoningen (type B + type C) en tussenwoningen (type A) kunnen hier natuurlijk niet in ontbreken. Daarnaast komen er de nodige twee-onder-een-kapwoningen. Vanuit de geïnteresseerden merkten wij dat er veel behoefte is naar de twee-onder-een-kapwoning type D, die wat compacter is in vergelijking met type E. Daarom is nu gekozen om voornamelijk type D terug te laten komen. 

 En dit gebeurt snel!

Vanaf volgende week wordt de website aangevuld met de nieuwe woningen en de bijbehorende woninginformatie. Al op donderdag 17 oktober om 12:00 uur start de verkoop van deze woningen. Je hebt dan tot zondag 27 oktober 23:59 uur om je in te schrijven voor de woning(en) van jouw voorkeur. 

Heb je nog vragen? Dan stel je deze eenvoudig via de persoonlijke accountomgeving of je kunt langsgaan bij een van de makelaars