bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Nieuwe woningen in 2021!

17 december 2020

De afgelopen jaren heeft nieuwbouwproject Victoria Haarsteeg zich ontwikkeld als een prachtige en ruimtelijk opgezette wijk. Goed nieuws: er komt een nieuw deelplan aan, waarmee de wijk nóg mooier wordt. Zie jij jezelf hier al wonen?

Huidige status
Deelplan 1 van Victoria is al opgeleverd en de bewoners genieten volop van de riante woningen en de kindvriendelijke, groene wijk. Klik hier om vanuit eerste hand te horen hoe heerlijk wonen het hier is. De bouw van de woningen van deelplan 2 is in volle gang en wordt volgens planning volgend jaar opgeleverd.

Nieuw deelplan: fase 3
Het nieuwe deelplan zal naar verwachting bestaan uit ongeveer 58 koopwoningen die in twee fasen zullen worden verkocht. Er komen verschillende woningtypes: voor ieder wat wils! Zo komen er hoek- en tussenwoningen, royale twee- onder-één-kapwoningen en luxe vrijstaande woningen, allemaal voorzien van een keuken en modern sanitair.

We zitten niet stil: de architect werkt de komende periode het ontwerp verder uit en op het toekomstige bouwterrein is al begonnen met het bouwrijp maken van de grond. De verkoop van de eerste woningen in fase 3 staat gepland in het voorjaar van 2021, in het eerste of het tweede kwartaal. Wij houden je op de hoogte over de nieuwe woningen en de verwachte planning. Wie weet staat jouw nieuwe droomwoning in dit deelplan! Wil je vast wegdromen? Bekijk dan hierboven de eerste woningschetsen!

Meer over het project