bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Nieuwe woningen deze zomer in verkoop

11 april 2019

De eerste woningen van Victoria Haarsteeg krijgen steeds meer vorm. Wil jij ook wonen op deze mooie locatie? Dan krijg je binnenkort je kans, het tweede deelplan gaat deze zomer in verkoop!

De woningen van het tweede deelplan van de nieuwbouw wijk Victoria krijgen typische speelse architectuur van Victoria. Daarnaast zijn de woningen all electric. Je zit dus niet alleen in één van de mooiste wijken van Haarsteeg en omgeving, maar je bent ook direct klaar voor de toekomst. Dat is aangenaam wonen!

In dit deelplan realiseren wij een variatie aan luxe en compleet afgewerkte twee-onder-een-kapwoningen, rijwoningen, hoekwoningen en vrijstaande woningen. Een gevarieerd aanbod waar je echt wat te kiezen hebt. Bekijk nu alvast de ligging van dit deelplan in de virtuele tour

Wij zijn nu druk bezig met de laatste ontwikkelingen. De start verkoop zal deze zomer plaatsvinden. Wil jij op de hoogte blijven over de ontwikkelingen van dit mooie project? Schrijf je in via "Blijf op de hoogte" en je ontvangt direct bericht als er nieuwe informatie bekend is.