bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Inschrijven & Brochure fase 3A

17 mei 2021

Start digitale inschrijving
Het inschrijven voor de woning of de woningen van jouw voorkeur, is mogelijk vanaf 27 mei a.s. 12.00 uur. Het inschrijven gebeurt digitaal, op de website van Victoria Haarsteeg. Via het digitale inschrijfformulier in jouw persoonlijke account, doorloop je stap voor stap én veilig het inschrijfproces.

De digitale inschrijving start op donderdag 27 mei a.s. vanaf 12.00 uur en eindigt op maandag 7 juni a.s. 12.00 uur. Heb je straks hulp nodig bij het inschrijven, onze makelaars helpen je graag!

Uiterlijk woensdag 9 juni a.s. word je ingelicht over de uitslag van de toewijzing van de woningen.

Brochure ophalen
De verkoopbrochure staat vanaf 27 mei a.s. 12.00 uur op de website. Wil je graag óók een gedrukte brochure ontvangen, dat kan! Wij verzoeken je in verband met de coronamaatregelen een afhaalafspraak te maken bij één van onze makelaarskantoren.

Financiële haalbaarheid
Als je straks bij het digitaal inschrijven kunt aantonen dat de gewenste woning(en) financieel haalbaar is, geeft jou dat voorrang bij de woningtoewijzing. Je kunt jouw financiële mogelijkheden laten toetsen bij de bij onze makelaars aangesloten hypotheekverstrekkers of bij LIV Hypotheken. Natuurlijk kan dat je ook doen bij een hypotheekverstrekker of tussenpersoon van jouw eigen voorkeur.

Staete Hypotheken
T: 073-5113001
E: hypotheken@staete.nl

Boumij Hypotheken
T: 073-8222001
E: hypotheken@boumij.nl

LIV Hypotheken
T: 024-2066274
E: hypotheken@livwonen.nl