bus auto fiets
Naar boven
Blijf op
de hoogte
Menu
Blijf op de hoogte

Dromen. Doen. Heusden.-dag 2017

Op 2 april was het weer tijd voor de jaarlijkse Dromen. Doen. Heusden.-dag. Een dag die volledig in het teken stond van doeners met een droom uit de gemeente Heusden. Dit jaar was de dag extra bijzonder, want de gemeente Heusden bestaat 20 jaar! Het thema van dit jaar was: ‘Heusden: dat zijn wij allemaal’. In alle elf kernen van de gemeente presenteerden ‘doeners’ zichzelf. En natuurlijk vonden er verschillende feestelijke activiteiten plaats. Zo ook in Haarsteeg.

Haarsteeg: Hoe doen WIJ dè?

Met gratis ‘hop-on hop-off bussen’ konden bezoekers alle elf kernen bezoeken en genieten van diverse festiviteiten. Natuurlijk was het ook mogelijk om op eigen initiatief op pad te gaan. De activiteiten in Haarsteeg vonden plaats in en rondom Café De Harmonie. Haarsteeg liet met de slogan ‘Hoe doen WIJ dè’ zien hoe zij een gezellig dorpsfeest konden organiseren.

Bezoekers konden rekenen op een ludiek ontvangst door toneelvereniging Ernst en Luim. Vervolgens verzorgden Blaostumop en dansgroep KIX een optreden op het podium. Bezoekers konden op het doel schieten met voetbalvereniging Haarsteeg en koersbal spelen met KBO. Harmonie St. Cecilia verzorgde deze dag workshops met interactieve muziek. Ook hadden bezoekers de mogelijkheid om de fototentoonstelling van Haarsteeg vroeger en Haarsteeg nu te bekijken. Afsluitend was er een gezamenlijk optreden met het Haarsteegse volkslied en konden bezoekers genieten van een muzikaal optreden van de band VOLK.