bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Donderdag 2 september start de verkoop van fase 3B!

19 augustus 2021

De verkoop van fase 3A van Victoria Haarsteeg verloopt voorspoedig, daarom is er besloten om te starten met de verkoop van 20 nieuwe woningen in fase 3B. En dit gebeurt snel!

Start verkoop fase 3B

Volgende week wordt de website aangevuld met 20 nieuwe woningen en de bijbehorende woninginformatie. Het zijn de allerlaatste woningen in het plan. Al op donderdag 2 september om 12:00 uur start de verkoop van deze woningen. De definitieve verkoopprijzen zijn dan op de website beschikbaar. Je hebt tot en met maandag 13 september 23:59 uur de tijd om je in te schrijven voor de woning(en) van jouw voorkeur.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte!

Divers aanbod
De woningtypes uit fase 3A vielen erg in de smaak, woningtype A, C, D, E en F komen terug in fase 3B. Er is voor elk wat wils:

  • 1 tussenwoning
  • 2 hoekwoningen
  • 16 twee-onder-één-kapwoningen in meerdere varianten
  • 1 vrijstaande woning.

De woningen in het derde deelplan van Victoria Haarsteeg hebben dezelfde rijke jaren '30 architectuur met een landelijk tintje zoals in deelplan 1 en 2. De woningen zijn all-electric. Je woont dus niet alleen in één van de mooiste wijken van Haarsteeg en omgeving, maar je bent ook direct klaar voor de toekomst. Dat is aangenaam wonen!

Alle woningen zijn duurzaam en voorzien van onder andere een luchtwarmtepomp, vloerverwarming en één of meerdere zonnepanelen. Daarnaast worden alle 20 woningen geleverd met een moderne keuken en badkamer.

Meer informatie
Heb je nog vragen? Dan stel je deze eenvoudig via de persoonlijke accountomgeving of je kunt langsgaan bij een van de makelaars.