bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

De definitieve woningontwerpen van fase 1 staan online!

1 november 2017

Hoera! De definitieve woningontwerpen van fase 1 van het nieuwbouwproject Victoria Haarsteeg staan online. En per woningtype is er ook een interesseformulier beschikbaar. Wat houdt het interesseformulier precies in? Wanneer start de officiële verkoop? En hoe zien natuurlijk de definitieve woningontwerpen eruit? Je leest er alles over in het onderstaande artikel!

Maak je interesse alvast kenbaar

Via het interesseformulier kun je aangeven naar welke woning je voorkeur uitgaat. Je ontvangt dan de definitieve verkoopdocumentatie alvast per e-mail. Handig om je goed voor te bereiden op de officiële verkoop van het nieuwbouwproject Victoria Haarsteeg! Het interesseformulier is geen officiële inschrijving voor een woning. Je kunt je online inschrijven via de website voor jouw droomwoning, zodra de officiële verkoop is gestart.  

De officiële verkoop

Vanaf 30 november 2017 zullen we dan online starten met de officiële verkoop van het nieuwbouwproject Victoria Haarsteeg. Dit geldt voor de volgende woningtypes uit fase 1:

  • 2 vrijstaande woningen
  • 10 twee-onder-een-kapwoningen
  • 8 hoekwoningen (waarvan 6 met een garage)
  • 12 rijwoningen

Bekijk de definitieve woningontwerpen onderaan dit artikel. Daarnaast zal er een verkoopmanifestatie worden georganiseerd waar o.a. de makelaar en ontwikkelaar je graag van meer informatie voorzien. Datum, tijdstip en locatie van dit evenement worden op korte termijn bekendgemaakt.

Virtuele tour

Wil je alvast een kijkje nemen in de nieuwe wijk en de woningen in 3D bekijken? Ga dan naar de virtuele tour op de website!

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe