bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Bouw start bijna, nog 3 woningen beschikbaar!

19 mei 2020

Volgende maand start de bouw van de woningen van Victoria Haarsteeg! En het is nog niet te laat om de realisatie van jouw nieuwe droomwoning van start tot finish mee te kunnen maken: er zijn nog 3 royale twee-onder-een-kapwoningen - Type D beschikbaar!

Neem contact op met de makelaar om de mogelijkheden te bespreken.

De snelle start van de bouw biedt jou het grote voordeel van een snelle oplevering: bij nieuwbouw moet je vaak lang wachten op je nieuwe woning, maar de woningen van Victoria Haarsteeg worden al vanaf het tweede kwartaal van volgend jaar opgeleverd!

Over de woningen:
Ben jij ook zoveel buiten tijdens deze zonnige dagen? De diepe tuin van deze woningen is gunstig gelegen op het zuidoosten, zodat je volop van de zon geniet. Niet alleen de ligging is goed, ook qua voorzieningen ben je van alle gemakken voorzien. Zo heeft de woning een ruime woonkeuken, luxe badkamer, 3 slaapkamers op de eerste verdieping, een volwaardige tweede verdieping, geïsoleerde garage, zonnepanelen, vloerverwarming en een warmtepomp.

Bij deze laatste beschikbare woningen zijn ook nog eens enkele prachtige opties toegevoegd. Dit zijn de populairste en meest gekozen opties, en dat is niet zonder reden: hierdoor heb je namelijk de meest efficiënte woningindeling voor optimaal woongenot! De prijzen op de website zijn inclusief alle gekozen opties, waaronder:

  1. Uitbouw van 2,40 meter. Je profiteert van een extra ruime open keuken en woonkamer.
  2. Dubbele deuren met twee zijlichten. Dit zorgt voor royale lichtinval en extra verbinding met buiten.
  3. Deur tussen woonkamer en garage. Voor directe toegang binnendoor, zodat je niet door de kou of regen hoeft.
Bekijk de woningen!