bus auto fiets
Menu

Locatie Victoria Haarsteeg

Rust, ruimte, natuur en toch alle voorzieningen op een steenworp afstand. Dat is aangenaam wonen in Haarsteeg. Ontdek wat Haarsteeg te bieden heeft.

Over Victoria Haarsteeg

De komende jaren wordt het woningaanbod in Haarsteeg flink uitgebreid. In totaal zullen er in de wijk Victoria 161 nieuwbouwwoningen worden gerealiseerd. Het woningaanbod is gevarieerd en divers; van tweekappers tot schakelwoningen en van vrijstaande huizen tot tussenwoningen.

Zo is er altijd een woning die bij je woonwensen en woonsituatie past. Je bent in ieder geval verzekerd van een prachtige ligging, want de woningen worden gebouwd in een groene en ruime omgeving. En met alle voorzieningen in de buurt is het comfortabel wonen in Haarsteeg!

 • Omgeving

  Wonen in Haarsteeg betekent genieten van al het moois dat de omgeving te bieden heeft. Een prachtig polderlandschap, uitgestrekte weilanden en diverse recreatieplassen om in de zomer een verfrissende duik te nemen. Haarsteeg kenmerkt zich door idyllische en karakteristieke woningen en gebouwen die de dorpskern een pittoreske uitstraling geven. De tijd lijkt wel even stil gestaan te hebben.

  De combinatie van natuur, ruimte en de stad op een steenworp afstand maakt Haarsteeg een unieke plek om te wonen.

 • Wat zit er in de buurt

  In de directe omgeving van Haarsteeg vindt u alle benodigde dagelijkse voorzieningen. Binnen 5 minuten sta je in Vlijmen, waar je verschillende supermarkten en winkels vindt en op slechts 15 minuten afstand bevindt zich ’s-Hertogenbosch al. Je kinderen hoeven niet lang naar school te fietsen, want Haarsteeg heeft haar eigen basisschool. Daarnaast zijn er in Haarsteeg ook enkele sportverenigingen zoals een voetbalclub en een manege. De A59 bevindt zich op een paar minuten rijden van Haarsteeg. Hierdoor rijd je in een mum van tijd naar 's-Hertogenbosch, Tilburg of bijvoorbeeld het westen van het land. 

 • Wie worden je buren

  Haarsteeg is een klein dorp met ongeveer 2.000 inwoners en valt, net als Nieuwkuijk en Vlijmen, onder de gemeente Heusden. Door de kleine omvang heerst er een knusse, vertrouwde en gemoedelijke sfeer. Haarsteeg is een typisch dorp waar men elkaar ook daadwerkelijk kent. Iedere dag genieten de inwoners van Haarsteeg van alle rust, ruimte en natuur. En dit spreekt de kinderen natuurlijk ook aan. Zij kunnen veilig met kinderen uit de buurt buitenspelen en lekker ravotten in de weidse natuur. Het is dus niet alleen aangenaam wonen in Haarsteeg, maar ook aangenaam opgroeien!

Afstand tot belangrijke punten

Dankzij de centrale ligging van Haarsteeg zijn alle benodigde voorzieningen dichterbij dan je denkt. Met 5 minuten ben je in Vlijmen, waar je diverse supermarkten, drogisterijen en andere winkels voor je dagelijkse boodschappen vindt. En binnen 15 minuten sta je in het bruisende centrum van 's-Hertogenbosch. Maak je veelal gebruik van het openbaar vervoer? Ieder half uur vertrekt er een bus vanuit Haarsteeg richting 's-Hertogenbosch. Vanaf station 's-Hertogenbosch stap je gemakkelijk op de trein richting je bestemming.

Naar
Vlijmen 10 5 5
's Hertogenbosch 29 17 17

Hotspots in de buurt van Haarsteeg

Victoria Haarsteeg ligt in Haarsteeg, vlakbij Den Bosch. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer mooie plekjes in de buurt!

’s-Hertogenbosch
1

’s-Hertogenbosch

Op nog geen 15 minuten rijden, ligt het karakteristieke en Bourgondische Den Bosch. De ideale stad om lekker te shoppen of gezellig een drankje te drinken op een terras. Met de vele musea, theaters, concertzalen en rijke geschiedenis is er voor de cultuurliefhebber ook genoeg te ontdekken en te beleven.

De Loonse en Drunense Duinen
2

De Loonse en Drunense Duinen

In Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen kunt u heerlijk wandelen, fietsen, paardrijden en genieten van uitgestrekte bossen en lange zandvlaktes. Het park wordt ook wel de Brabantse Sahara genoemd vanwege de hoge zandheuvels en weidse stuifzandgebieden. Een uniek stukje natuur in Nederland.

Restaurant Ribs & Dips
3

Restaurant Ribs & Dips

De lekkerste spareribs vindt je gewoon in Haarsteeg. Restaurant Ribs & Dips staat bekend om haar spareribs, die maar liefst in acht verschillende smaken te bestellen zijn. Het restaurant beschikt over een terras waar je in de zomeravonden gezellig kunt zitten met vrienden of familie.