bus auto fiets
Menu

Aangenaam wonen

Ben je op zoek naar rust, ruimte en natuur zonder afgelegen te wonen? Dan is wonen in plan Victoria Haarsteeg misschien wel iets voor jou. Een veelzijdige woonomgeving die je keer op keer verrast!

Heerlijk buitenleven
Als je kiest voor Haarsteeg ben je verzekerd van een ideale ligging ten opzichte van zowel alle dagelijkse voorzieningen als een prachtige natuurrijke omgeving. Je hoeft de deur maar uit te lopen en je bevindt je in het fraaie Brabantse polderlandschap. Genieters van het buitenleven kunnen hun hart ophalen in Haarsteeg want een wandeling langs uitgestrekte weilanden en slingerende beekjes is zo gemaakt. En met de vele recreatiemogelijkheden in de buurt is het zomers goed vertoeven in Haarsteeg en omgeving. 


Karakteristiek dorp
Haarsteeg is een karakteristiek en knus dorp, dat zich kenmerkt door een ontspannen sfeer en landelijke woningen. Een veelzijdige woonomgeving waarbij je alle voorzieningen in de buurt heeft. Op 5 minuten fietsen vind je namelijk alle winkels voor jouw dagelijkse boodschappen. Plan Victoria Haarsteeg bied je de kans om na jaren weer terug te keren naar Haarsteeg of om eindelijk de stap te zetten om buiten de stad in alle rust ruim en comfortabel te wonen, want… in Haarsteeg is het aangenaam wonen.

Wil je niks missen van dit project?