bus auto fiets
Menu

Aangenaam opgroeien

Dankzij de ruimte, rust en natuur is Haarsteeg ook voor kinderen een fijne plek om te wonen. Ongestoord buitenspelen en de school en diverse sportverenigingen lekker dichtbij. Dat is aangenaam opgroeien!

Buitenspelen
In de nieuwe wijk Victoria Haarsteeg worden diverse speelplekken voor kinderen gecreëerd. Zo kunnen je kinderen ongestoord buitenspelen en hoeven ze niet op straat te spelen, waar natuurlijk ook auto’s rijden. Dat is wel zo veilig! En met de uitgestrekte natuur rondom Haarsteeg kunnen de kinderen ook als vanouds lekker de natuur ontdekken en met elkaar ravotten.

Onderwijs
Haarsteeg heeft een eigen basisschool, de Lambertusschool, waar dagelijks ongeveer 250 kinderen onderwijs krijgen. Maar ook in Vlijmen vind je basisscholen. En zijn je kinderen al wat ouder? Dan kunnen zij onder andere naar het d'Oultremontcollege in Drunen.  

Sportverenigingen
Haarsteeg heeft een aantal sportverenigingen, waaronder voetbalclub VV Haarsteeg en manege Ars-Longa. Buurdorp Vlijmen kent een rijk verenigingsleven en heeft dan ook een zeer divers en uitgebreid aanbod aan sportverenigingen. Zo vind je in Vlijmen meerdere voetbalclubs, tennisverenigingen, hockeyclubs, etc. En ook op het gebied van recreatieve sport is er genoeg te beleven, zoals in het zwembad of op de schaatsbaan. 

Wil je niks missen van dit project?