bus auto fiets
Menu

Aangenaam dichtbij

Wonen in Haarsteeg betekent genieten van een groene omgeving met alle voorzieningen binnen handbereik. Met Vlijmen en ’s-Hertogenbosch om de hoek ben je nooit lang onderweg. Dat is pas aangenaam dichtbij!

Vlijmen
Op nog geen vijf minuten rijden en fietsen ligt het dorp Vlijmen. Vlijmen valt net als Haarsteeg onder de gemeente Heusden en heeft een uitgebreid aanbod aan diverse voorzieningen. Zo kan je heerlijk winkelen in het dorpscentrum, waar je meerdere supermarkten, drogisterijen, speciaalzaken en vestigingen van bekende winkelketens vindt. En ook op het gebied van sport, horeca, kinderopvang en ontspanning vindt je in Vlijmen een uitgebreid aanbod. Kortom, alle voorzieningen op een steenworp afstand.

 

’s-Hertogenbosch
De stad van de Bosche bol, Jeroen Bos en de Sint Jan. Wie kent ’s-Hertogenbosch niet? Binnen 15 minuten sta je midden in deze bruisende stad. Een dagje shoppen, cultuur snuiven of uitgaan? Het kan hier allemaal. Ook wat betreft werkgelegenheid staat Den Bosch voorop. Via de A59 ben je in een mum van tijd op je werk. Ook andere grote steden, zoals Tilburg en Eindhoven, zijn goed bereikbaar vanuit Haarsteeg.

En dan ’s avonds thuiskomen in een oase van rust, weg uit de drukte. Dat is pas optimaal en comfortabel wonen. 

Wil je niks missen van dit project?