Over het nieuwbouwproject

Landelijk wonen met alle gemakken en voorzieningen van de stad op een steenworp afstand. Dat is wonen in de nieuwe wijk Victoria in Haarsteeg. Een uniek project op een unieke locatie. 

Compleet nieuwe wijk Victoria
In het Noord-Brabantse dorp Haarsteeg, vlakbij ’s-Hertogenbosch, wordt de komende jaren een complete nieuwe woonwijk onder de naam Victoria gebouwd. Het plan omvat 161 nieuwbouwwoningen die in meerdere fases gebouwd en opgeleverd zullen worden. Er worden meerdere woningtypes gerealiseerd zoals tweekappers, hoekwoningen, tussenwoningen en vrijstaande woningen.

De nieuwe wijk Victoria wordt gebouwd tussen de Mommersteeg en de Kavelingweg. Het nieuwbouwplan is ruim van opzet, heeft voldoende speelplekken voor kinderen en heeft een prachtige, groene omgeving met een geweldig uitzicht op het Brabantse polderlandschap. De wijk heeft een centrale ligging en grenst aan de bestaande woningbouw in Haarsteeg. Daarnaast vind je een uitgebreid voorzieningenaanbod op 5 minuten afstand.  Meerdere fases
Nieuwbouwplan Victoria wordt de komende jaren gefaseerd gerealiseerd. Naar verwachting zal de verkoop van fase 1 omstreeks november 2017 starten. Wil je op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen rondom Victoria? Klik op de button 'Blijf op de hoogte' en laat je e-mailadres achter. Je ontvangt dan regelmatig nieuwsbrieven met updates over het nieuwbouwplan.

Nieuwbouwplan Victoria is een samenwerking tussen Jansen Bouwontwikkeling B.V., KlokBouwOntwikkeling B.V. en de gemeente Heusden.